Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text
""

Huhtikuussa 2018 Minjaco Oy hankki uuden merkittävän kivijalan kattaakseen palvelutarjonnallaan kaikki erilaiset pintamateriaalit. Minjaco Oy osti alan kokeneimman kivitöiden osaajan SC Kiinteistöpalvelut Ky:n liiketoiminnot. Kivityötiimiämme johtaa nyt toinen SC Kiinteistöpalvelut Ky:n perustajista, Matti Rissanen. Matilla on yli 30- vuoden kokemus kivimateriaalien hoidoista ja saneerauksista.

 

Minjaco Oy  on nyt siis Suomen kokeneimpia kivipintojen korjaus-ja kristallointityöhön erikoistuneita yrityksiä maassamme. Olemme toteuttaneet lukuisia vaativia lattiasaneerauksia merkittävissä kohteissa.  SC Kiinteistöpalvelut toi kristallointimenetelmän Suomeen jo vuonna 1987.

 

Kristallisointi

Kristallisointi soveltuu kaikille kalkkipitoisille kivilaaduille; kuten marmorille, palamarmorille, mosaiikkibetonille sekä kalkkikivelle. Kristalloinnissa pinnat käsitellään lämpökemiallisesti niin, että kiven pinta kovenee ja saa upean kiillon olematta kuitenkaan liukas. Kristallointi lisää kivipintojen kestävyyttä ja säilyttää pinnat pidempään edustavina. Käsittelyn jälkeen myös ylläpitosiivous helpottuu. Kristallointi voidaan jatkossa uusia tarvittaessa esimerkiksi ainoastaan käytössä kuluneilta alueilta. Kristalloinnissa työ tehdään matalaäänisillä lattianhoitokoneilla, joten tiloja ei tarvitse kristalloinnin takia sulkea.

 

Hionnat

SC- Kiinteistöpalvelut on myös timanttihionnan pioneeri Suomessa. Toimme ensimmäisenä planeettahiomapäällä varustetun timanttihiomakoneen Suomeen. Teemme timanttihionnat hyvin monipuolisesti, ja voimme yhdistellä eri hiontamenetelmiä saadaksemme hinta – laatu suhteeltaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Valmistamme ison osan timattilaikoistamme itse saavuttaaksemme parhaan laadun työllemme. Teemme myös laattojen vaihtoja ja paikkauksia.

 

Lisäksi suoritamme myös marmori- ja mosaiikkibetonisten ikkunalautojen ja muiden tasojen paikkausta, timanttihiontaa, kristallointia sekä kivisuojakäsittelyjä. Tuloksemme on useimmiten jopa uutta parempi.

Kysy meiltä tarjousta tavoitteittesi mukaista lattioiden tai muiden kivipintojen kunnostusta varten!

 

Yhteydenotto:

Matti Rissanen

0400 461914

matti.rissanen@minjaco.fi